torstai 21. heinäkuuta 2016

TUULIA!

Le temps peut vous sembler un peu long... d'autant plus que vous éprouvez une réelle fatigue, vos seins sont douloureux et votre bébé exerce une forte pression sur votre vessie. Cette seamine doit être placée sous le signe du repos et de la relaxation.


Hanko - Hangö - Loma - Sushi. 


MaNonin kanssa kahden kesken - äijät kävivät vetämässä burgereita ja kanakoreja...
Jäljellä enää 42 päivää, joista suurin osa vielä lomaa. Toiset lähtee jo Jenkkeihin, mutta onneksi Ranskaan ei vielä ole kiire. Tottakai myös Nizzan tapahtumat mietityttävät, mutta jos pelkäisi, ei uskaltaisi kuin lukittautua omaan huoneeseensa - ei maailma tule paremmaksi sillä, että sulkee silmänsä !

On yhdessä listattu, mitä kaikkea pitäisi vielä hankkia, mutta merellä kun ollaan, ei paljon passeja anota eikä shoppailutkaan edisty. Ne ehtii kyllä, stadista tai ehkä Tallinnasta, jos siellä palatessa poiketaan. Purjehtiminen on sitä, minne tuulet vie. MaNonin toinen nimi on Pikkutuuli...


AFS:stä on kyselty isäntäperheitä - periaatteessa suhtaudun myönteisesti, mutta juuri nyt, tänä vuonna ei yksinkertaisesti onnistu, aivan liian paljon muita sitoumuksia, jotka pilaisivat mahdollisen isännöinnin/äidinnöinnin.

Muistelen omia aiempia ulkomaisia vieraitamme... Fiona, Evelyn, Yuma, Luana... Kaikilta on oppinut paljon !

Françoise Sagan - Bonjour tristesse 

Vous pensez peu au futur, n’est-ce pas ? C’est le privilège de la jeunesse.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti