torstai 18. elokuuta 2016

LIPUTUSTA

Votre grossesse touche à sa fin. Dès votre semaine 38 de grossesse, vous n'allez pas tarder à perdre le bouchon muqueux, ce qui annoncera l'accouchement !

38+0. 14 päivää. Kaksi viikkoa. Tilattiin vihdoin Suomen ja Ranskan liput, MaNon halusi välttämättä mahdollisimman isot, 90x150cm. Niihin pitää kuulemma voida kietoutua ja samoin saada mahtumaan mahdollisimman paljon nimmareita...




Samoin perustettiin lipputehdas: Sommiteltiin A4:lle pienempiä ja isompia, printattiin arkkikaupalla ja sitten vain leikkuri laulamaan! Oikealla tekniikalla niitä kertyi nopeasti iso kasa. 

Yritin etsiä viemisiksi sopivaa seinäkalenteria, mutta tähän aikaan vuodesta ei vielä ole vuodelle 2017  kuin perhe/koululaisversioita - tulikin mieleen, että entä jos tilaisi omista kuvista? Nykyäänhän saa tosi nopeasti vaikka mitä netin kautta, tarvitaan vain kuvat. Niitäkin alkoi koneelta löytyä pienellä etsinnällä ja paljon; vaikeudeksi tuli, mitä ottaa, mitä jättää, mutta sekin saatiin viimein viime yönä lähtemään tilaukseen - ihka oikea, ensimmäinen ja aito Ma(Non) Finlande -kalenteri...

Passi tuli juuri sopivasti keskiviikkona Ärrältä noudettavaksi ja Tukholmaan lähdetään maanantaina illalla ja palataan torstaina aamulla. Sen jälkeen perjantaina MaNon haluaa mennä koulunsa nasutukseen ja perjantaina järjestää kavereilleen läksiäiset... Alkaa tuntua, että turhan moni asia jäänyt loppumetreille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti